FESTIVALCAMPEN

Å bo på festivalcampen er en opplevelse i seg selv. Blide gjester i god stemning fra torsdag til søndag som knytter bånd som kanskje varer livet ut:) Det må oppleves.

For at opplevelsen skal være god og trygg på campen er det noen rettningslinjer som våre gjester må følge.


Campen er i år utvidet forbedret en del siden i fjor slik at campen skal tåle en del nedbør før det blir problemer med inn og utkjøring.


Plass på campen bestilles ved å sende oss en e-post. Se under billetter.

Størrelsene på plassene er ca 9x10m med noe tilpassningsmuligheter for større enheter som busser m.m.


Campen vil ha stasjoner med slukkeutstyr og førstehjepsutstyr, samt returpunkt for avfall og tomgods. Alle har ansvar for å holde sin tildelte plass ryddig under oppholdet, og rydde sin plass før avreise. Gjensatte møbler o.l. tillates ikke. Gjester som ikke følger festivalens sikkerhetsregler og anvisninger kan bortvises fra plassen og nektes adgang ved senere festivaler.


Campen åpner torsdag kl 14.00 og er åpen til søndag kl 14.00. 


Strøm

Vi har en viss kapasitet på strøm og vil fordele den utover campen etter beste evne. Ikke alle plasser vil ha tilgang til strøm, så her er det førstemann til mølla for å få strømplass. To boenheter vil dele på en 16A strømkurs med felles sikring. Alle har selv ansvar for at deres boenhet har ett forsvarlig strømnett. Strømkabel bør være av god kvalitet, jordet og egnet for utendørs bruk. Kabletrommler bør ikke benyttes uten at all kabel er dratt ut. Skøter må beskyttes mot regn. Ved strømbrudd, sjekk først ditt eget utstyr og kabler. Elektrisk oppvarming i boenheter og fortelt som varmelamper, vifteovner o.l. tillates ikke. 


Vær obs på at utstyr som vannkoker, kaffetrakter, vaffeljern, hårføner o.l. kan dra veldig mye strøm.


Boenheter med gassanlegg skal ha gassalarm og godkjent gassanlegg.


Alle boenheter skal ha slukkeutstyr tilgjengelig.


Åpen ild og bålpanner er ikke tillatt.


Grilling skal skje på en trygg og forsvarlig måte.


Avstand til naboboenhet skal være min 4m på alle sider.


Det er ikke tillatt å parkere vogn, bil, fortelt, eller sette fra seg gjenstander i merkede branngater.


Besøkende på campen fra personer som ikke har festivalpass med camping er ikke tillatt. Ekstra gjester på campen må kjøpe seg festivalpass med camping.


Følger alle våre retningslinjer vil alle få ett trivelig festivalopphold:)