Artister 2023

HILLJACKS

Hilljacks er ett Norsk countryband som spiller ny og gammel country med tyngde på trad country, det vil si kjente låter de fleste kjenner og har hørt før. Vi spiller låter fra artister som Alan Jackson, Tanya Tucker, George Jones, Brooks & Dunn, Vince Gill, Blake Shelton, Desert Rose Band, The Judds, Shania Twain, Oak Ridge Boys, Brad Paisley med mere. Bandet består av 6 rutinerte musikere med tiår med erfaring fra alt fra gospel og danseband til funk, jazz og rock men alle med en grunnleggende forkjærlighet og respekt for countrymusikken. Hilljacks har en instrumentering samt vokalister som gjør det mulig å få country til å låte country og utover trommer, bass, tangenter og telecaster har vi også med oss munnspill og pedalsteel noe som virkelig gir oss "country-sounden" man ønsker å høre på fest.

DAG ERIK OKSVOLD

Countryartisten Dag Erik Oksvold (1978) fra Fosen startet sin solokarriere med debutsingelen "Love you more" i 2021. Han er født og oppvokst på Oksvoll i Trøndelag, der han også ble introdusert til musikk av sin far og bror.

Han er også kjent for sin deltakelse i årets utgave av "The Voice" på TV 2 hvor han kom helt til semifinalen. Han forelsket seg i country musikk etter han hørte Bryan White og Buck Owens for første gang. Som fast trommis i Tre Små Kinesere, bandmedlem hos Thomas Løseth, bandmedlem i første sesong av det norske tv-showet "Hver gang vi møtes" og turnéer med blant annet Idol, Norske Talenter, TV2-serien "Gyllene Tider", viser han seg som en respektert musiker. Gjennom sin livestream-konsert, "Køntrihalvtimen" i 2020, gjorde han seg kjent i Nashville, hvor han også fikk anerkjennelse fra Billboard-listede Bryan White, som tidligere introduserte han for countrysjangeren.
Med årene har han utviklet et sterkere bånd til countrymusikken og hans visjon om hvilken vei å gå har blitt tydeligere.

FAT FRED AND THE POSSUMHUNTERS

Når gutta i Fat Fred And The Possumhunters entrer scenen så skjer det noe med publikum. Gutta fyrer løs fra første tone med uptemp hillbilly ispedd en passe dose rockabillymusikk. Den ene fengende låta avløser den andre i takt med svetten og klærne til frontfigur Fredrik «mad man» Støvind. Disse fem uhøytidelige gutta innehar den egenskapen at de klarer å fange publikum med musikalsk dyktighet og stor spilleglede. Og nettopp spillegleden smitter direkte over til publikum som har vanskelig for å la rockebeina være i ro. Musikalsk dyktighet og lang erfaring gir dette bandet frihet til å ha det gøy på scenen. Undertegnede har hatt gleden av å oppleve disse gutta med tilhørighet på Romerike mange ganger i gjennom flere år, og disse fem gutta leverer varene bestandig og til publikums elleville begeistring hver eneste gang. Med andre ord; Fat Fred And The Possumhunters er det nærmeste du kommer et musikalsk fyrverkeri.

NASHVILLE

Etter en noen år som trio, så NASHVILLE endelig dagens lys i 2006.
Samme år kom debutplaten ”Dance Till Daylight,” og Nashville ble fort et ettertraktet liveband både i inn- og utland.
Bandet toppet Norsktoppen i 2006, vært delaktige på flere country-samlecd’er, og deltar med musikk på flere TV-serier i USA.

NIKOLAS WADE & THE RAMBLIN CROWD

Etter å ha klatret seg til semifinalen i Norske Talenter 2019 med backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt! Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for en hver scene. Variasjonen på hans musikk er stor, fra de mest dystre dalene om hans opplevelser i livet til de mest gledesfylte dager. Dette er virkelig et fullspekket repertoar med ærlig musikk. Her kan man både danse og gråte! Han har bare hatt føttene på jorden siden 1994 men har likevel mye på hjertet han vil dele med folket.

Sjangeren Nikolas Wade opererer i er amerikansk country musikk. Her er det en fin blanding av Outlaw Country, Americana, Honky Tonk, Folk og Bluegrass. Om ikke hans musikk skulle være nok, har han med stor ydmykhet tatt med seg noen låter av artister han har som sine største helter.

FRODE HAARSTAD

Som lonesome cowboy har Frode Haarstad fartet rundt i store deler av kongeriket i snart en mannsalder. Med eller uten The NeverNeverBand har han gledet oss med med sin stemmeprakt og evne til å leve seg inn i de merkeligste historier.Frode stiller alltid påkledt med helt egen hatt på hodet​,​ men har gjort unntak i norsk spillefilm.Frode Haarstad har de siste årene blitt et slags Household Name på norske countryfestivaler og beslektede arrangementer. Han spiller​,​ etter eget utsagn​,​ gammeldags kåbbåimusikk​,​ slik han hørte på da han var kartleser i traileren hos The Old Man på støvete veier og skumle grenseoverganger."På en kveld som denne vil det nok fokuseres på den delen av kåbbåimusikken som ville fått gassfoten til å bli i tyngste laget for fartsgrensene her til lands​,​ men der skal være fullt mulig å drukne sine sorger uansett"​,​ heter det fra arrangementskommitéen.-Eller rett og slett tilrettelegge for noen nye...

JAN A YTTERLAND

Jan A Ytterland er tidligere vokalist i bandet GunSmoke fra Sunnmøre. Han debuterte som festivaltrubadur på Trandal Countryfestival i 2016, og siden har det årlig blitt engasjement på forskjellige festivaler, deriblant Countryfestivalen på Skjåk. Han spiller trad country, som bl.a Waylon Jennings, Merle Haggard, Willie Nelson, Johnny Cash mm.

Jan A har drevet med musikk omtrent hele livet, og de siste 15 årene har han spilt som Countrytrubadur på puber rundt om i landet.

LITTLE WILLIE & THE GHOSTRIDERS

Nesten hele livet har det vært countrymusikk som har ligget hjertet nærmest hos Arnt Joar ”LITTLE WILLIE” Bråten, og da spesielt artisten Willie Nelson, som etter hvert ble en stor inspirasjonskilde for Arnt Joar. Likhetstrekkene ble etter hvert så mange at den unge lomværen like godt imiterte Willie

Nelson under TV2-showet “Stjerner i Sikte i 1997” hvor han inntok andresplassen med låte «Always On My Mind»

Arnt Joar ”LITTLE WILLIE” spilte og sang bokstavelig talt fletta av de

fleste av konkurrentene sine, og ble med sin andreplassen landskjent som “LITTLE WILLIE”, og med en stemme som er mer enn “snøgg lik” Willie har han i senere år gjort seg

bemerket blant publikum, så vel på festivaler som på klubbscener.

”LITTLE WILLIE” har inntatt norske scener med sin Outlaw Country, eller Willie Nelson tribute. Med seg har han bandet Ghostriders som består av et knippe erfarne musikere med lang fartstid i bransjen . Little Willie & The Ghostriders høster flotte kritikker over alt de ferdes!

RONNY INDERBERG DUO

Ronny Inderberg Duo består av: Leif Ronny Inderberg- vokal/acoustic gitar og Rune Sildnes -piano/kor

Begge har sitt utspring fra Ronnie Inderberg Band
som hadde sin storhetstid tidlig på 2000-tallet.
Bandet hadde mange spillejobber rundt om på festivaler,
dansegallaèr og fester på kryss og tvers av Norge.

Det er sjangeren «moderne og rocka» country som har vært «greia» for Ronny, noe hele Norge fikk erfare da han høsten 1998 erobret 3. plassen i finalen av ”STJERNER I SIKTE” på TV-2, med låten ”Friends in low places” av Garth Brooks!

Vinteren 2001 reiste Ronny til Nashville for å spille inn et album. Dette ble aldri utgitt, men ble distribuert og solgt i egen regi. Høsten 2002 deltok Ronnie i European ”Stars In Their Eyes” som ble innspilt i Manchester i England hvor han også opptrådte som Garth Brooks. Programmet ble sendt på engelske tv kanal med ca. 11 mill. seere. I 2004 deltok han, og vant tittelen som Norgesmester i countrykaraoke. Finalen ble holdt ved Countryfestivalen i Leknes. I 2006 ble Bandet oppløst, Men har i ettertid tatt på seg noen  festival-jobber på forespørsel.

Ronny tok da noen år pause fra musikken, før han startet opp som one-man band. Nå har One-man bandet blitt duo og pianisten rune sildnes har blitt med fast når han ikke er på jobb med countrybandet Nashville. Når Ronny og Rune er ute ”på veien”, er det med en blanding av låter fra artister som Garth Brooks, Alan Jackson, Travis Tritt, Toby Keith, Brad Paisley, Hellbillies, m.flere.

De spiller selvfølgelig også låter fra Ronny`s CD som ble spilt inn i 2001 i USA. Låtene på plata er skrevet av verdenskjente låtskrivere som blant annet Paul Overstreet og Tom Paden. Når dette er sagt skulle det ligge til rette for at alle som har sans for fengende og variert countrymusikk får svingt seg!!

LENE HERSKEDAL & TOMMY HATTREM

Lene har drevet med sang hele livet, er aktiv som solist/freelance, og i ulike band innen pop, blues og country. Sunget mest i duo siden 2017 med ulike medmusikere samt noen oppdrag med lokale band i festival sammenheng. Tommy Hattrem er en dreven musiker som har spilt i ulike sammenhenger rundt omkring i Møre&Romsdal i 30 år, og mer profesjonelt siden 2007. Han er trubadur, spiller i en rekke band, samt har en del freelance-oppdrag. Han synger og trakterer diverse instrumenter, i denne duoen hovedsakelig på gitar.
De synger og spiller de fleste sjangre, men er mest innen pop og country med varierte kjente artister som Janis Joplin, 4 Non Blondes, Dixie Chicks, Dolly Parton, Brandi Carlile, Suzanne Vega og mange flere. Sammen utfyller de hverandre godt og har det gøy på scenen! Lene er ikke fremmed for å ta en runde blant publikum for å løfte stemningen til nye høyder!